NOTÍCIA SOBRE LA INCINERADORA 

DE LA VALL DEL GES 

L'ASSEMBLEA CONSTITUTIVA

 

         Al voltant de 170 persones es van reunir el dia 18 d’abril del 2001, al Pavelló de Sant Vicenç de Torelló convocats per un grup de veïns. 

         Es va informar sobre el projecte d’incineradora de residus- central tèrmica que es pretén instal·lar a la Fontsanta, al terme municipal de Sant Pere de Torelló. Es van donar dades tècniques al voltant del projecte, així com informació sobre les possibles conseqüències que per al medi ambient pot tenir la materialització d’aquest controvertit projecte. 

         A petició de la taula informativa i de nombrosos veïns es va acordar organitzar-se i treballar per tal que l’obra no es faci realitat. 

         Es va acordar igualment començar a treballar d’immediat en el sentit de recollir i escampar el màxim d’informació possible i establir connexions amb totes les institucions, entitats i associacions ciutadanes  de l’àrea afectada , així com també amb les entitats catalanes que tenen com a objectiu la preservació del medi ambient. 

         Amb aquest full i els que vindran es pretén mantenir informat de tot allò que vagi passant al voltant d’aquesta qüestió. 

 

 

comissió informativa de l’assemblea

Tornar a la pàgina Principal...